به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان هرمزگان، فرزانه خدابخشی مسئول کتابخانه عمومی اندیشه از برگزاری نشست کتابخوان در مدرسه پسرانه خلیل عجم در روز شنبه 16 آذر ماه خبر داد.
وی بیان کرد: در این نشست 5 نفر از اعضاء کتابهای خوانده شده خود را با دوستان خود به اشتراک گذاشتند که به شرح ذیل می باشد:
کتاب«راز بهداشت»/ نویسنده: «مستوره سادات مدرسی»/ انتشارات: «آموزش علوم »/ ارائه توسط: «ابراهیم تیمار»
مطالب این کتاب به کودکان کمک می کند تا مفاهیم حول حفظ بهداشت شخصی مانند مسواک زدن، شست و شوی دست و مراقبت از خود در هنگام گرما، سرما و بیماری را بهتر درک کنند و در زندگی شخصی خود به کار ببرند.
کتاب «این پسر چقدر کتاب می خورد»/ نویسنده: «الیور جفرز»/ انتشارات: «کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان»/ ارائه توسط: «محمد حسن زینلی»
هنری عاشق کتاب است،؛ اما نه آن جور که من و تو دوست داریم. او دوست داشت به جای خواندن، آن ها را «ببلعد»! بله او به جای خواندن، آن ها را می خورد. هنری هر چقدر بیشتر کتاب می خورد باسوادتر می شود. اما زیاده روی در این کار سرانجام هنری را به دردسر می اندازد. او دیگر نمی تواند کتاب ها را هضم کند و چیزهایی که یاد گرفته است با هم قاطی می شوند. در نتیجه او ناچار می شود خوردن کتاب ها را کنار می گذارد و شروع به خواندن آن ها کند.
کتاب « از شاهنامه بدانیم: کیومرث شاه و هوشنگ شاه»/ نویسنده: «وانیا شتابان»/ انتشارات: «شوق»/ ارائه توسط: «سهیل سرودی»
دیوها در تاریکی و آدم ها در روشنایی زندگی می کردند. اهریمن در پی تاریکی جهان و کیومرث شاه در پی روشنایی جهان بود. دیوها به آدم ها حمله کردند و کیومرث بر دیوها پیروز شد و آدم ها کیومرث را شاه خود کردند و کیومرث اولین پادشاه شاهنامه شد.
کتاب«شهر هخامنشیان»/ نویسنده: «سمانه رفتاری»/ انتشارات: «حوا »/ ارائه توسط: «مصطفی سرودی»
کتاب مصور حاضر داستانی تاریخی است که با زبانی ساده و روان برای کودکان نگاشته شده است. کودکان و نوجوانانی که مخاطب این کتاب هستند، علاوه بر مطالعه یک داستان جذاب که حاصل خیالپردازیهای پسرک در هر یک از عناوین این مجموعه است، اطلاعات مفید دیگری در مورد سکهها، پولها و اوراق بهادار یک دوره تاریخی به دست میآورند و بهطورکلی، چکیدهای از ویژگیهای اقتصادی هر دوره تاریخی در کشور ایران را فرامیگیرند.
کتاب «زهره و شن های آبی رنگ »/ نویسنده: «خاویر سوبرینو»/ انتشارات: «مبتکران»/ ارائه توسط: «محمد طه زارعی»
در زمانهای خیلی دور کشوری وجود نداشت. فقط کرهی زمین بود با کوهها، دریاها و دشتهایش. بعدها، مرزهای جغرافیایی شکل گرفتند و کشورها پدید آمدند. اما مرزها نتوانستند جلو گسترش فرهنگ و ادبیات مردم را بگیرند و قصهها و افسانهها همراه انسانها از مرزها ... ;
|